SPECIALIST EA ROSENMEJER HAIR

Parykker

Vores parykker findes i både syntetisk og100% ægte hår100% ægte hår, maskinlavet, håndlavet, langt og kort. Udvalget er så stort, at alle ønsker kan imødekommes. Vi forhandler kun kvalitetsparykker fra anerkendte leverandører.

Ved udvikling af vores parykker, er vores primære fokus på komfort og det naturlige udseende. Enhver, der lider af delvis eller fuldstændig hårtab vil være sikker på, at det “nye hår” matcher i farve, volumen, snit og komfort i høj grad af sit eget hår.

Hvad dette betyder for dig: Ingen restriktioner i sport og spil. Trivsel og “naturlige look” døgnet rundt!
Vores egne mærker som wellness, TOP SECRET, og ACTIV SensoHair står for komfort, kvalitet og naturlighed.
Se vores udvalg af parykker

Er du kemopatient?

Er du igang med en behandling mod kræft, der betyder, at du taber håret midlertidigt, kan vi tilbyde en paryk som et led i din behandling.

Når hårtabet er midlertidigt og skyldes kemobehandling, arbejder vi som regel med fiberhår. Det betyder, at parykken allerede er fremstillet og på lager, så du hurtigt kan få nyt hår. Hos Ea Rosenmejer sætter vi altid god tid af til dit besøg, hvor du får mulighed for at prøve forskellige parykker. Vi klipper naturligvis den til, så den passer til dig. Du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

Læs om tilskud til din paryk

 

Individuelt fremstillede parykker

Vores speciale er individuelt fremstillede parykker. Vi arbejder efter mål og leverer et specialfremstillet produkt, der er tilpasset den enkelte kunde.

Vælg din nye paryk i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Rosenmejer, foregår det altid i et privat prøverum med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker og tørklæder. Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

Bestil tid til en konsultation i dag, ring 23480005
– det er helt gratis og uforpligtende.

Vores leverandører.    Parykker fra Ea Rosenmejer

www.ellenwille.com

www.sentoowigs.com

www.gisela-mayer.com