Hair for Life – den individuelle hårløsning

I dag laves toupéer i langt de fleste tilfælde efter en individuel måltagning og har derfor en perfekt pasform. En toupé fastgøres normalt enten med tape eller clips.

Hair for Life er et hårsystem, hvor håret fæstnes med en hudvenlig lim, så det kun tages af hos os, når det omsættes eller udskiftes.

Hair for Life tilbydes både som toupé og helparyk, alt efter behov, men princippet
er altid det samme. Er der tale om et større område eller en helparyk foretager vi en måltagning, og håret bliver herefter fremstillet individuelt til dig. Du er derfor altid sikret 100% optimal pasform. Du kan købe håret som et fordelagtigt abonnement, hvor du løbende er sikret nyt hår – minimum 2 gange om året. Du betaler så et opstartsbeløb én gang og herefter en månedlig ydelse, der svarer til dit behov.

Hos Rosenmejer Hair forstår vi, at håret er en vigtig del af dig og din personlighed. Vi tilpasser toupéen til din egen hårfarve og frisure, sådan som du ønsker det. Vi har desuden mulighed for at blande ægte hår og kunstfiber hår – alt efter dine krav til slidstyrke og holdbarhed. På den måde sikrer vi, at du får et naturtro hår, der matcher dit behov.

Hvis du vælger Hair for Life, skal du være opmærksom på, at håret sidder fast på hovedbunden i en periode på 4 til 5 uger, hvorefter det skal omsættes eller udskiftes. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når det omsættes eller udskiftes her hos os.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 23 48 00 05 eller via mail til info@earosenmejer.dk