Hvad er Hår integration?

Hår integration indebærer at blande din eksisterende hår med ægte hår, der er knyttet til en skræddersyet »enhed«. Denne enhed, er fremstillet af ultra-fine, bløde mesh og formet til at passe dig, og er diskret fastgjort til dit hoved. Ægte kvalitet hår og mulighed for eget farve valg. Din egen naturlige hår blandes derefter med den enhed hår til at skabe et fyldigt hår!
Hår integration er en god måde at skjule uønsket hårtab på, og hos Ea Rosenmejer har vi specialiseret os inden for Hair integration. Det fås i både fiberhår og ægte hår, kan laves i alle farver. Hair integration giver dig et rigtig flot og naturligt resultat, så ingen vil opdage, at det ikke er dit eget hår.

Hvor lang tid tager det?

Vi fortager mål samt udvælges hårtype, kvalitet, farve, derefter fastgøres hårstykket i dit naturlige hår. Det bliver så fastgjort, så det kun er os, der med mellemrum på 3-4 uger tager det af, rengøre det og sætter det på igen. Håret er i den bedste kvalitet, så du sagtens kan dyrke sport og behandle håret på fuldstændig samme måde som dit eget, naturlige hår.

Findes i alle farver og størelser
leveres i 100% ægte indisk hår
Hair Integration fastgøres til ens eget naturlige hår

HAIR INTERGRATION

giver mere fyld,
giver ønsket længde
giver velvære
giver frihed 

Du kan dyrke alle former for aktiviteter og sport med dit nye hår.
Håret behandles fuldstændig som dit eget hår.

Ring og bestil tid til en uforpligtende samtale på tlf. 2348 0005

eller via e-mail til  info@earosenmejer.dk